PEC in gesprek met Ajax, Feyenoord en PSV: 'Zulke jongens rijpen perfect bij ons'
PEC meldt zich in Eindhoven

PEC in gesprek met Ajax, Feyenoord en PSV: 'Zulke jongens rijpen perfect bij ons'

27-05-2015 10:11
6

Jurgen Locadia is ontevreden bij PSV en hoopt dat er snel een oplossing komt voor zijn uitzichtloze situatie. De aanvaller zat afgelopen seizoen vaak op de bank en wil zo'n seizoen niet nog een keer meemaken. Een verhuur lijkt een optie voor Locadia, die zich kan verheugen op de interesse van een subtopper.

Volgens Voetbal International heeft PEC Zwolle wel oren naar de diensten van Locadia. De bekerfinalist zegt via technisch directeur Gerard Nijkamp dat de Overijsselse club hem met open armen zal ontvangen. "Je weet het nooit", zegt Nijkamp in gesprek met VI. "Zulke jongens kunnen bij ons perfect een jaar rijpen en zich 34 wedstrijden lang ontwikkelen in de spits."

Wedden

Meer odds

Nijkamp spreekt van niet meer dan een huurperiode. "Hij kan zich ontwikkelen in een omgeving met een goede trainer en een goed team. En daarna terugkeren naar Eindhoven." PSV is niet de enige topclub waar Nijkamp dezer dagen zal aankloppen. Hij gaat Feyenoord-collega Martin van Geel proberen over te halen doelman Warner Hahn nog een jaar bij PEC te stallen.

Met de leiding van Ajax gaat de Zwolse voetbalbaas in gesprek over de toekomst van Sheraldo Becker, de buitenspeler die in de winterstop op huurbasis neerstreek in Overijssel. De twintigjarige Amsterdammer was bij PEC niet zeker van een basisplaats, maar zijn tijdelijke werkgever zou graag nog een jaar langer over hem beschikken.