FC Utrecht geeft zomerdoelen aan: Hij is onze eerste grote aankoop
Directeur ontvouwt transferplannen

FC Utrecht geeft zomerdoelen aan: "Hij is onze eerste grote aankoop"

27-05-2015 11:04
5

FC Utrecht houdt rekening met een exodus van spelers. De Domstedelingen denkt dat in ieder geval drie spelbepalers vertrekken uit Utrecht. In gesprek met Voetbal International legt algemeen directeur Wilco van Schaik uit wat de plannen zijn deze zomer.

De transferplannen moeten voor een groot deel afgestemd worden op de nieuwe trainer, Erik ten Hag. Hij gaat, naast het hoofdtrainerschap, ook de functie bekleden van technisch directeur. Er is pas één aankoop gedaan in Utrecht. "Sébastien Haller is de eerste grote aankoop die we hebben gedaan", zegt Van Schaik tegen VI.

Wedden

Meer odds

Daartegenover staat het waarschijnlijke vertrek van Tommy Oar, die deze zomer transfervrij is. Daarnaast tekende verdediger Kai Heerings vorige week een contract bij SC Cambuur. FC Utrecht rekent ook op transfers van doelman Robbin Ruiter en middenvelder Yassin Ayoub. De club wil zelf ook nog de transfermarkt op. "We zijn druk bezig met onze plannen voor het nieuwe elftal en zullen binnen onze mogelijkheden te werk moeten gaan", concludeert de directeur in het weekblad.