'Vitesse hoopt op transfer van NAC-parel en rekent op flink bedrag'
NAC vecht nog tegen degradatie

'Vitesse hoopt op transfer van NAC-parel en rekent op flink bedrag'

27-05-2015 12:53
1

Adnane Tighadouini is hot in transferland. De aanvaller van NAC Breda staat in de belangstelling van clubs in binnen- en buitenland. Met de club waar Robert Maaskant trainer is, vecht hij tegen degradatie in de finale van de play-offs. Zijn oude werkgever hoopt dat het tot een flinke transfer komt.

Volgens Voetbal International heeft Vitesse, de oude club van Tighadouini, een flink doorverkooppercentage bedongen bij de overgang van Arnhem naar Breda. De 22-jarige aanvaller werd onder meer in verband gebracht met een transfer naar PSV, waar hij de opvolger zou kunnen worden van de naar Manchester United vertrekkende Memphis Depay.

Wedden

Meer odds

Vitesse, dat hem in de winter van vorig seizoen naar NAC liet vertrekken, profiteert van een mogelijke transfersom. De aanvaller debuteerde in 2011 in de Eredivisie voor Vitesse, na acht jaar in de opleiding te hebben gespeeld. Trainer Peter Bosz was vervolgens niet overtuigd van de kwaliteiten van de vleugelspits. Wat het percentage is dat Vitesse bedongen heeft, is onduidelijk.