PSV hoopt: Hij moet nu een besluit nemen over wat goed is voor zijn toekomst
"Met hem zitten we momenteel aan tafel"

PSV hoopt: "Hij moet nu een besluit nemen over wat goed is voor zijn toekomst"

27-05-2015 14:22
3

Phillip Cocu is bij PSV in afwachting van een besluit over de toekomst van Karim Rekik. De verdediger werd het voorbije seizoen gehuurd van Manchester City en het is nog maar de vraag of dat volgend jaar opnieuw lukt.

Cocu durft nog niet te zeggen wat er uiteindelijk gebeurt. "Karim moet nu een besluit nemen over wat goed is voor zijn toekomst", zegt de oefenmeester in gesprek met Voetbal International. "Ik hoop dat hij voor PSV kiest, net als Isimat. Met hem zitten we momenteel aan tafel. Karim hebben we een plaatje geschetst, hij weet waar hij hier aan toe is."

"Hij weet ook dat we niet meer tot diep in de voorbereiding willen wachten", vervolgt Cocu. "Gelukkig vond hij dat zelf ook nadelig, afgelopen seizoen. Hij mag best even nadenken en ook met andere clubs gaan praten, maar op een gegeven moment moet er een keuze worden gemaakt. We zijn in afwachting." Cocu denkt niet dat Rekik per se meer baat heeft bij het spelen in een topcompetitie. "Ik heb hem geschetst hoe ik zijn ontwikkeling zie en dat ik denk dat hij hier nog voldoende kan leren."