Hoop op overgang naar PSV: Heel eervol dat een topclub je wil hebben
"Het is heel eervol dat een topclub je wil hebben"

Hoop op overgang naar PSV: "Heel eervol dat een topclub je wil hebben"

27-05-2015 15:40
2

Ruud Brood verwacht dat NEC een overgang naar PSV niet in de weg zal zitten. De trainer heeft nog een doorlopend contract in Nijmegen, maar de Eindhovenaren weigeren een transfersom over te maken.

Het lot van Brood ligt in handen van zijn huidige werkgever, maar hij gaat ervan uit dat NEC coulance toont. "Ik reken erop dat als ik de stap wil maken, NEC mij die gunt en er ook aan mee zal werken", reageert Brood in De Telegraaf. "Ik denk dat ze bij NEC ook trots zijn als iemand vanuit de Jupiler League, waarin we dit seizoen gespeeld hebben, de stap naar een topclub kan maken."

Wedden

Meer odds

PSV ontkende dinsdag dat de zaak al rond was, echter is de verwachting dat een akkoord niet ver weg is. "Het is heel eervol dat een topclub je wil hebben. Er zitten veel aantrekkelijke kanten aan, zoals de Champions League volgend seizoen", aldus Brood, die al telefonisch sprak met technisch manager Marcel Brands. "Dat was allemaal vrij duidelijk. PSV wil me graag hebben. Ik moet nu voor mezelf een beslissing nemen en kijken wat het beste bij me past. Dat kan snel gaan."

Brood werkte rond de eeuwwisseling als assistent bij NAC Breda, maar was in de afgelopen tien jaar hoofdtrainer bij verschillende clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Voor zijn periode in Nijmegen was hij voor het laatst actief bij Roda JC.