Ik wil het liefst terugkeren bij Feyenoord, maar je moet ook realistisch zijn
Ex-Feyenoorder hoopt op oude club

"Ik wil het liefst terugkeren bij Feyenoord, maar je moet ook realistisch zijn"

27-05-2015 16:10

Bij VVV-Venlo is Jeffrey Altheer van vaste waarde. Toch is het contract van de verdediger niet verlengd. De club van trainer Maurice Steijn zit in categorie 1 van de KNVB en dus moet er bezuinigd worden. Altheer hoopt zich in de kijker te hebben gespeeld.

Altheer speelde elf jaar lang in de jeugdopleiding van Feyenoord, voordat hij in 2009 transfervrij vertrok uit Rotterdam. Via Helmond Sport en Excelsior en eindigde hij in Venlo. Daar willen ze voorlopig niet met hem verder. "Het is niet zozeer een tegenvaller", zegt Altheer tegen fansite FR12. "Zo werkt het nu eenmaal. Ik vond het niet moeilijk om mij in te zetten tijdens de play-offs omdat mijn contract afliep."

Wedden

Meer odds

Met VVV-Venlo speelde hij tegen NAC Breda in de halve finale van de nacompetitie. De Bredanaars waren over twee duels te sterk. "Dit waren de mooiste wedstrijden van het seizoen, hier ging het ergens om", zegt Altheer. "Ik kon mij tijdens deze wedstrijd ook in de kijker spelen van andere clubs. Mijn zaakwaarnemer is momenteel in gesprek met verschillende clubs en binnenkort ga ik met hem zitten om te kijken hoe het verder zal gaan."

Over zijn ambitie blijft Altheer vaag. "Ik sta voor alles open en ik zie wel wat er op mijn pad komt. Als er een buitenlandse club interesse heeft, moeten we kijken of het bij mij past. Natuurlijk wil ik het liefst terugkeren bij Feyenoord, maar je moet ook realistisch zijn en weten dat het een erg lastig verhaal gaat worden."