Robben gefrustreerd: 'Ineens is je beste seizoen voorbij. Dat is verschrikkelijk'
Sterspeler van Bayern reageert

Robben gefrustreerd: 'Ineens is je beste seizoen voorbij. Dat is verschrikkelijk'

27-05-2015 16:39
2

Arjen Robben was bezig aan zijn beste seizoen bij Bayern München, maar plots kwam daar een einde aan. Twee blessures vergooiden het seizoen van de Nederlandse buitenspeler. In gesprek met het Duitse TZ is Robben eerlijk over zijn gevoelens.

"Ik was zo goed bezig. Beter kon het niet gaan met me", is Robben eerlijk. "Van het ene op het andere moment was het voorbij. Eén overtreding en het was meteen gedaan voor mij. Dat is natuurlijk verschrikkelijk." Hij leek tegen Borussia Dortmund zijn comeback te kunnen maken. Maar na zestien minuten in de halve finale van de Duitse beker raakte Robben weer geblesseerd. 

"Ik kijk nu alleen naar volgend seizoen. Ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer te vlammen", zegt de 31-jarige vleugelspeler. "Ik hoop over een paar dagen weer mee te kunnen trainen en mij voor te kunnen bereiden op volgend seizoen." Maar eerst verlangt hij naar de vakantie, die langer duurt dan de spelers bij Bayern gewend zijn. "Dit is de tijd dat spelers moeten genieten. Daarna is het weer knallen."