Feyenoord haalt uitblinker terug naar Rotterdam: Keer met veel vertrouwen terug
"Het was een seizoen om nooit te vergeten"

Feyenoord haalt uitblinker terug naar Rotterdam: "Keer met veel vertrouwen terug"

28-05-2015 07:26
1

Joey Sleegers keert met veel vertrouwen terug bij Feyenoord. De buitenspeler werd dit seizoen verhuurd aan FC Eindhoven, waarmee hij tweede in de Jupiler League werd. Tevens werd Sleegers verkozen tot Talent van het Jaar. Maar het seizoen kende een roemloos einde.

In de play-offs om promotie naar de Eredivisie werd Eindhoven door FC Volendam verslagen. Getraind werd er niet meer. "Nee, niemand heeft nu zin om op het veld te staan. Ons hoofd staat er niet naar", vertelde Sleegers in het Eindhovens Dagblad. Gepraat werd er wel. "Wat er besproken is? Dat we ondanks de teleurstelling positief moeten terugkijken op het seizoen. Het is ongelooflijk wat we hebben gepresteerd. We hebben FC Eindhoven weer op de kaart gezet."

"Het was een seizoen om nooit te vergeten", stelt Sleegers, die weet dat het seizoen vroegtijdig voorbij is. "Zo jammer. Al die mooie momenten die we samen hebben beleefd... Het is ineens afgelopen." Over het tweeluik met Volendam was Sleegers ook duidelijk: "Ik had er zoveel vertrouwen in dat het goed zou komen. Maar de bal wilde er niet in."

Nu keert de vleugelaanvaller terug naar Rotterdam. Bij Feyenoord mag hij strijden voor een plek in de voorhoede. Hij komt binnen als een prima speler, die uitblinker was in de Jupiler League. "Voor mijn ontwikkeling is dit seizoen heel goed geweest. Ik keer met veel vertrouwen terug bij Feyenoord."