Tukker onthult: Daar werd zo'n bedrag lachend binnen twee seconden verspeeld
"Ik dacht wel eens: 'wat gebeurt hier dan weer' en 'doe even normaal'"

Tukker onthult: "Daar werd zo'n bedrag lachend binnen twee seconden verspeeld"

28-05-2015 07:58
2

Het mysterie achter FC Twente blijft redelijk geheim voor de buitenwacht. Waardoor zit de club nu op zwart zaad en hoe komt het dat Twente van een topclub ineens een middenmoter is geworden? Tim Breukers weet misschien wel hoe het zit.

In de winterstop verkaste Breukers van Twente naar Heracles Almelo. Hij maakte in Enschede extreme dingen mee. "De humor was daar anders, het was allemaal wat extravaganter", geeft de verdediger te kennen in het Heracles Almelo Magazine.

"Ik dacht wel eens: 'wat gebeurt hier dan weer' en 'doe even normaal', wanneer ze bijvoorbeeld steen, papier, schaar deden om een iPad of iPhone. Dat is heel bizar", vervolgt Breukers zijn onthullende verhaal.

"Ik heb in het verleden een krantenwijk gehad, waarvoor ik iedere ochtend vroeg uit bed moest. Dat leverde me hooguit 300 tot 400 euro op. Daar werd zo'n bedrag lachend binnen twee seconden verspeeld. Maar daar moet je ook weer boven staan, want niet iedereen is natuurlijk zo in de selectie", besluit de hoofdrolspeler.