Labyad schrikt zich een hoedje: Gaat goed met zijn broer en met de twee meiden
"Zakaria is natuurlijk erg geschrokken"

Labyad schrikt zich een hoedje: "Gaat goed met zijn broer en met de twee meiden"

28-05-2015 08:49
2

Zakaria Labyad kreeg deze week de schrik van zijn leven, toen zijn broer ernstig gewond raakte bij een ongeval. Op dat moment reed de broer van Labyad in de BMW X5 van de Vitesse-speler. Labyad speelt desondanks tegen sc Heerenveen.

"Zakaria is natuurlijk erg geschrokken. Het gaat gelukkig goed met zijn broer en met de twee meiden die ook in de auto zaten. Daarom kan hij gewoon spelen", vertelde Vitesse-trainer Peter Bosz aan De Telegraaf. Labyad was dinsdag, vanwege het ongeval van zijn broer en de twee inzittenden, niet aanwezig op de training van Vitesse.

De Arnhemmers kunnen in de finale van de play-offs om een Europees ticket niet alleen over Sporting CP-huurling Labyad, maar ook over Chelsea-huurling Bertrand Traoré beschikken. Waarschijnlijk is dat voor de laatste keer. "Dit zijn de twee belangrijkste wedstrijden van het jaar. We moeten winnen om iets over te houden aan dit lange seizoen. We hebben geweldig gespeeld in de tweede seizoenshelft en moeten het nu ook positief afsluiten", aldus Bosz, die Renato Ibarra moet missen.