'Willem II wil oude bekende van PSV transfervrij overnemen van degradant'
Eredivisionist in gesprek met middenvelder

'Willem II wil oude bekende van PSV transfervrij overnemen van degradant'

28-05-2015 12:15

Willem II is in gesprek met Funso Ojo over een overgang naar Tilburg. De middenvelder van FC Dordrecht heeft er al meerdere gesprekken opzitten met technisch directeur Carlos Aalbers. Hij is deze zomer transfervrij op te pikken bij de degradant.

Het Brabants Dagblad meldt dat de onderhandelingen met de Belg gaande zijn. Ojo kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor FC Dordrecht. In anderhalf seizoen speelde Ojo 29 competitiewedtrijden voor de Dordtenaren. Daarin kwam hij niet tot scoren. Omdat het contract afloopt van Ojo, kan Willem II hem gratis ophalen.

Aalbers is sowieso druk bij Willem II, want de technisch directeur sprak de afgelopen dagen met een delegatie van Ajax over de transfer van Mitchell Dijks naar Amsterdam. De overgang zou in kannen en kruiken zijn en binnenkort wordt de presentatie bij de ploeg van trainer Frank de Boer verwacht.

Ojo begon met voetballen in Antwerpen en maakte vier jaar deel uit van de jeugdopleiding van PSV. Hij kwam tot elf wedstrijden in de hoofdmacht van PSV en deed in één wedstrijd mee in de Europa League. Om disciplinaire redenen werd de verdedigende middenvelder teruggezet naar Jong PSV en vervolgens verhuurd aan VVV.