Twente-directeur reageert: Zijn beeld van de realiteit is niet helemaal juist
"'Hengelo' was een ver-van-mijn-bedshow"

Twente-directeur reageert: "Zijn beeld van de realiteit is niet helemaal juist"

28-05-2015 15:05
2

Financieel directeur Gerald van den Belt geeft toe dat hij meer tijd had moeten vrijmaken om de FC Twente-selectie bij te praten over de problematiek bij de club. Daarmee reageert hij op de kritiek van Andreas Bjelland.

Bjelland uitte na de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht kritiek op de bestuurder. De spelersgroep zou niet goed zijn ingelicht over de situatie en moest nieuws over de club vernemen uit de media. Tevens zou Van den Belt zich niet op het trainingscomplex laten zien. "Ik geloof in de oprechtheid van Bjelland. Maar hij heeft een beeld gekregen van de realiteit dat niet helemaal de juiste is."

"Ik had er meer energie in moeten steken, maar ik heb de tijd er niet voor genomen", vertelt Van den Belt in TC/Tubantia. "In een dag zitten helaas ook maar 24 uur. 'Hengelo' (het trainingscomplex, red.) was een ver-van-mijn-bedshow. Joop Munsterman was degene die daar vaak was. Alfred Schreuder informeert de selectie en dat is de juiste route." Van den Belt sprak eerder al over de shit die hij over zich heen krijgt.