'Babel is toe aan club nummer vijf en kan stap naar Turkse top maken'
Aanvaller staat voor transfer

'Babel is toe aan club nummer vijf en kan stap naar Turkse top maken'

28-05-2015 17:06
3

Ryan Babel kan een stap hogerop maken binnen Turkije. Besiktas hengelt nadrukkelijk naar de diensten van de aanvaller, die tegenwoordig voor Kasimpasa speelt.

In Turkije wordt donderdag massaal melding gemaakt van de aanstaande transfer. Babel heeft een prima seizoen achter de rug bij Kasimpasa en speelde zich zodoende in de kijker van de Turkse top. Besiktas lijkt toe te hebben geslagen door met een vette cheque te zwaaien.

Wedden

Meer odds

Het contract van Babel bij Kasimpasa loopt nog één jaar door, waardoor de club een transfersom kan vragen. Het is onbekend hoe hoog die zal liggen. Wel is duidelijk dat de Nederlandse aanvaller een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro kan opstrijken in Istanbul.

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, dan is de 28-jarige Babel toe aan zijn vijfde werkgever. In het verleden kwam hij uit voor Ajax, Liverpool, Hoffenheim, weer Ajax en sinds twee jaar Kasimpasa. In 29 optredens dit seizoen was Babel, die zich ook bezighoudt met andere zaken, goed voor negen doelpunten.