Feyenoord stuurt spits niet voor niets naar Duitsland: Heel goed gedaan
"Komend seizoen kan hij vol overtuiging de concurrentiestrijd aangaan"

Feyenoord stuurt spits niet voor niets naar Duitsland: "Heel goed gedaan"

28-05-2015 19:16
5

Anass Achahbar speelt ook de komende seizoenen bij Feyenoord, tot blijdschap van Martin van Geel. De technisch directeur maakt de spits een groot compliment.

Achahbar zette donderdag zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract in De Kuip. Het leek lange tijd op een roemloze aftocht aan te komen, totdat de spits in de laatste fase van het seizoen zijn kans greep met onder meer twee treffers in de topper tegen PSV (1-2).

Wedden

Meer odds

"Het jaar dat Anass op huurbasis in Duitsland heeft gespeeld, heeft voor hem in mentaal en fysiek opzicht zijn vruchten afgeworpen", aldus Van Geel over de periode van Achahbar bij Arminia Bielefeld. "Daardoor keerde hij sterker terug in De Kuip, waar hij naarmate het seizoen vorderde steeds harder op de deur van het eerste elftal begon te kloppen."

"Uiteindelijk heeft hij het heel goed gedaan, met onder meer een paar echte spitsengoals en die twee wonderschone doelpunten tegen PSV. Komend seizoen kan hij vol overtuiging de concurrentiestrijd aangaan in de voorhoede."