Feyenoord maakt technische staf compleet: Ontzettend veel reacties gehad
"Dat zegt iets over hoe groot deze club is"

Feyenoord maakt technische staf compleet: "Ontzettend veel reacties gehad"

28-05-2015 19:35
4

In navolging van Anass Achahbar heeft donderdag ook Jan Wouters zijn handtekening gezet onder een Feyenoord-contract. De trainer gaat aan de slag als derde man, achter Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel.

Het akkoord tussen Feyenoord en Wouters was al even bekend; donderdag werden de handtekeningen gezet. De zeventigvoudig international van het Nederlands elftal is met ingang van komend seizoen de rechterhand van Van Bronckhorst en tekent voor twee jaar.

Wedden

Meer odds

"Ik heb ontzettend veel positieve reacties gehad", vertelt Wouters over het moment dat zijn akkoord met Feyenoord bekend werd. "Ook ben ik door het hele land al regelmatig aangeklampt door Feyenoord-supporters, die me trots hun seizoenkaart lieten zien en me succes wensten. Dat zegt iets over hoe groot deze club is."

Wouters was eerder werkzaam bij onder meer Ajax en PSV en stopte onlangs als hoofd opleidingen van het Turkse Kasimpasa. Het dramatische seizoensslot van Feyenoord volgde hij op de televisie.

"Ik heb al diverse keren contact gehad met Giovanni, al ging dat puur over komend seizoen. Het einde van dit seizoen was voor Feyenoord teleurstellend, al geeft dat extra motivatie om na de zomer iets recht te zetten. Als ik zo naar het veld en het stadion kijk, kan ik niet wachten om bij deze fantastische club te beginnen."