Écht slagen bij Ajax en van daaruit naar mijn droomclub: Real Madrid
"Het is goed dat ik zelfkritisch ben, dat wil ik zo houden"

"Écht slagen bij Ajax en van daaruit naar mijn droomclub: Real Madrid"

28-05-2015 21:09
6

Anwar El Ghazi heeft net zijn eerste seizoen achter de rug in de hoofdmacht van Ajax, maar is al een vertrouwd gezicht. Ruimte voor tevredenheid is er echter niet.

El Ghazi speelde in zijn eerste seizoen 42 officiële duels en scoorde negen keer in de Eredivisie. "Ik wil altijd het beste uit mezelf halen, wil met alles de beste zijn. Mijn ouders weten ook: als ik een slechte wedstrijd heb gespeeld, dan moeten ze even niet tegen me praten", zegt hij tegen Ajax TV.

"Dan ga ik het liefst naar mijn kamer toe en neem ik een moment voor mezelf. De volgende dag ben ik weer aanspreekbaar", vervolgt El Ghazi, die dat ziet als een goede eigenschap. "Het is goed dat ik zelfkritisch ben, dat wil ik zo houden. Het maakt me een betere speler."

"Mijn droom? Écht slagen bij Ajax als beslissende, belangrijke speler. En van daaruit wil ik een mooie stap maken. Real Madrid is natuurlijk mijn droomclub. Ik probeer mezelf iedere dag te verbeteren, dan zullen we vanzelf zien of het lukt. Als het niet lukt kan ik gewoon met een glimlach in de spiegel kijken."