Luxe knecht van Dost haalt neus op voor Chelsea: Niet als Mourinho de baas is
"Je kan mijn tijd bij Chelsea niet vergelijken met hoe ik nu speel"

Luxe knecht van Dost haalt neus op voor Chelsea: "Niet als Mourinho de baas is"

28-05-2015 22:09
6

Kevin De Bruyne heeft zich in dienst van VfL Wolfsburg ontwikkeld tot één van de beste middenvelders van Europa en dat gaat gepaard met belangstelling. Chelsea zou in de markt zijn.

De kampioen van Engeland verkocht hem anderhalf jaar geleden aan Wolfsburg, maar is door de prestaties van de Belg in Duitsland op andere gedachten gebracht. Een nieuwe poging vanuit Londen wordt echter bij voorbaat afgewimpeld.

"Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik terugkeer naar Chelsea zolang Mourinho er de baas is", vertelt De Bruyne aan Bild. "Ik ben niet bang om terug te keren naar Engeland. Ik geloof dat ik ook daar kan slagen. Je kan mijn tijd bij Chelsea niet vergelijken met hoe ik nu speel."

Naar Chelsea wil hij niet, maar een zomers vertrek bij Wolfsburg is niet helemaal uitgesloten. De Bruyne wil na tien doelpunten en twintig assists in één seizoen geen valse beloftes maken. "Ik ben heel gelukkig hier. Maar ik zeg niet dat ik honderd procent zeker ben dat ik blijf."

"Mogelijk duiken er tijdens de vakantie kansen op voor mij of voor de club. Dat kan niemand voorspellen. Dat Bayern München interesse heeft? Als dat zo is, moeten ze maar met Wolfsburg praten. Dan weten de verantwoordelijken welke deal Bayern wil sluiten. Tot nu toe heb ik echter nog met geen enkele club gesproken."