Afscheid van NAC als Eredivisie-club: Dan leggen we de opties naast elkaar
"Ik was iets te ongeduldig"

Afscheid van NAC als Eredivisie-club: "Dan leggen we de opties naast elkaar"

28-05-2015 23:11
3

Adnane Tighadouini schroefde donderdagavond zijn transferwaarde nog wat verder op, met het enige doelpunt in de cruciale play-off van NAC Breda tegen Roda JC. De aanvaller wil nog één keer alles geven voor zijn club.

De return van komende zondag in Breda wordt waarschijnlijk de laatste voor Tighadouini in het NAC-shirt. "NAC is een veel te mooie club om in de Jupiler League te spelen. We hebben vandaag weer een boost gekregen en zullen het in Breda afmaken", vertelde de matchwinner na de 0-1 zege aan Voetbal International.

Helemaal tevreden was hij ondanks zijn grote aandeel niet in Limburg. "Ik had een tweede treffer moeten maken. Ik was iets te ongeduldig. Maar goed, vooraf tekenden we voor dit resultaat."

NAC ontvangt zondag Roda in eigen huis en moet lijfsbehoud worden afgedwongen. Tighadouini ziet vervolgens wat er komen gaat. Er is veel interesse. "Na Roda-thuis ga ik met mijn zaakwaarnemer aan tafel. Dan leggen we de opties naast elkaar. Maar dat is een zorg voor later. Eerst wil ik NAC in de Eredivisie houden."