PSV-doelwit wacht op move: Ik heb al een tijdje een mooie stap voor ogen
"We zullen zien"

PSV-doelwit wacht op move: "Ik heb al een tijdje een mooie stap voor ogen"

29-05-2015 00:00
3

Davy Pröpper houdt zich op de vlakte over een eventuele transfer naar PSV. De middenvelder van Vitesse maakte donderdag opnieuw indruk op het Arnhemse middenveld.

Pröpper scoorde ook, al was dat niet genoeg voor de overwinning in de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs om een Europees ticket (2-2 tegen sc Heerenveen). Het goede spel zal de leiding van PSV ongetwijfeld deugd doen. Pröpper wordt al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar Eindhoven.

Wedden

Meer odds

De interesse van PSV is duidelijk, maar de kampioen van Nederland heeft zich nog niet officieel gemeld. "Nee, in ieder geval niet bij mij", verklaart de smaakmaker in gesprek met FOX Sports. "Ik heb al een tijdje een mooie stap voor ogen, maar we zullen zien."

"Eerst nog zondag", doelt hij op de return tegen Heerenveen in het Gelredome, "en dan hebben we de tijd om erover na te denken. Het moet een goede stap zijn. Ik moet ook nog even nadenken over PSV, zover is het nog zeker niet. Ik heb niets gehoord, ook niet van mijn zaakwaarnemer, heb alleen wat gelezen in de media."

Pröpper staat dit seizoen op vijf doelpunten namens Vitesse. "Ik wil er natuurlijk altijd meer maken, maar dat is niet altijd makkelijk. Hoeveel ik er bij PSV moet maken?", lacht hij. "Tien? Ik weet niet hoeveel je er daar moet maken."