'Nummer twaalf van Engeland klopt met 2,7 miljoen opnieuw aan bij De Boer'
Ajax-trainer kan 2,7 miljoen euro gaan verdienen

'Nummer twaalf van Engeland klopt met 2,7 miljoen opnieuw aan bij De Boer'

29-05-2015 00:47
18

Ajax moet opnieuw alle zeilen bijzetten om Frank de Boer in Amsterdam te houden. Na Newcastle United dingt nu West Ham United naar de gunsten van de trainer.

The Hammers waagden eerder deze week al een poging bij Ajax, kregen nul op het rekest, maar geven de moed niet op. De nummer twaalf van de Premier League, die na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen Sam Allardyce op straat zette, gaat een nieuwe poging wagen voor De Boer, meldt The Express.

Wedden

Meer odds

Het is geen geheim dat David Gold, de steenrijke eigenaar van West Ham, groot fan is van De Boer. Hij heeft er naar verluidt hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat de onderhandelingen opnieuw zijn opgestart. Gold is onder de indruk van de successen die de trainer de laatste jaren boekte in Amsterdam, waaronder vier landstitels. Dit jaar moest Ajax het kampioenschap aan PSV laten.

Ook de namen van Slaven Bilic en Marcelo Bielsa prijken op het verlanglijstje van West Ham, maar Gold lijkt zijn zinnen te hebben gezet op De Boer. De oud-international van Oranje kan in Londen 2,7 miljoen euro per jaar gaan verdienen.