Al die bedragen komen natuurlijk niet van de clubleiding van Feyenoord
"Dat kan net een extra duwtje in de goede richting geven"

"Al die bedragen komen natuurlijk niet van de clubleiding van Feyenoord"

29-05-2015 06:58
1

Jordy Clasie lijkt over belangstelling niet te hoeven klagen. De middenvelder van Feyenoord kan voor naar verluidt achttien miljoen euro een transfer maken en reageert vrijdag zelf op de geruchten over zijn transfersom.

FC Porto  bood vorige zomer al tien miljoen euro voor Clasie, die nu dus achttien miljoen euro zou moeten kosten. "Al die bedragen die nu opduiken in de media komen natuurlijk niet van de clubleiding van Feyenoord", reageert de international in het Algemeen Dagblad.

"Het is gewoon speculeren. Als we straks de interlands tegen Amerika en Letland achter de rug hebben, ga ik met mijn gezin overleggen wat we gaan doen. Mijn vrouw en ik krijgen straks een tweede kindje en het is duidelijk dat ik alleen de stap zet als mijn familie het elders goed krijgt."

Clasie, die in verband wordt gebracht met onder meer AS Roma en Southampton, zegt in De Telegraaf dat hij zich bij Oranje in de kijker hoopt te kunnen spelen. "Het Nederlands elftal is natuurlijk een groot podium. Als ik minuten maak, moet ik mezelf laten zien. Dat kan net een extra duwtje in de goede richting geven."