Opmerkelijk incident: Die man komt naar me toe en zegt dat ik weg moest wezen
"Het was een rare situatie"

Opmerkelijk incident: "Die man komt naar me toe en zegt dat ik weg moest wezen"

29-05-2015 08:51
3

Bij Roda JC is niet iedereen meer gewend aan het spelen van Eredivisie. Een steward van de club herkende Mats Seuntjens van NAC Breda niet en dat zorgde voor een opmerkelijk incident.

Seuntjens ging tien minuten na de wedstrijd terug het speelveld op om de meegereisde fans op de hoofdtribune te bedanken, maar daar stak een steward na wat duw- en trekwerk een stokje voor. "Hij dacht dat ik een supporter was", vertelde Seuntjens aan Omroep Brabant. De aanvaller kan er inmiddels wel om lachen, maar keek in eerste instantie vreemd op.

"Die man komt naar me toe en zegt dat ik weg moest wezen. Ik denk die man is van het padje, maar hij bleef aandringen. En er stonden ook andere spelers bij het hek hoor, Hakim Borahsasar en Joey Suk. Die mochten wel gewoon blijven staan. Ik zeg tegen die man dat ik een speler van NAC ben, maar hij geloofde me niet. Hij kende me niet en dacht dat ik een supporter was die op het veld was gekomen."

Na licht duw- en trekwerk kwam een politieagent tussenbeide. "Die agent wilde weten wat er aan de hand was en ik vertelde opnieuw dat ik bij NAC speel. Hij geloofde me gelukkig wel en ik mocht dan ook terug. Gelukkig viel het allemaal mee, maar het was wel een rare situatie", aldus Seuntjens, die met NAC met 0-1 van Roda won. Zondag volgt de return.