'Real Madrid stoot Ronaldo af met ontslag, naderende aanstelling en Bale'
Portugese vedette niet blij

'Real Madrid stoot Ronaldo af met ontslag, naderende aanstelling en Bale'

29-05-2015 11:48
13

Cristiano Ronaldo dreigt opnieuw met een vertrek bij Real Madrid. De recente ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat de Portugese vedette zich niet meer op zijn gemak voelt.

Ronaldo is het gedraai en gekeer van de Real-leiding spuugzat, claimt de Catalaanse krant Sport vrijdag. Florentino Perez zette deze week de populaire Carlo Ancelotti op straat en staat op het punt Rafael Benitez als opvolger binnen te hengelen.

Dat leidt niet tot tevredenheid bij Ronaldo. Integendeel, de topscorer van de Primera División (48 goals) is 'gedesillusioneerd' door het ontslag van Ancelotti en kijkt sinds kort weer nadrukkelijk om zich heen voor een nieuwe uitdaging.

Ook de naderende aanstelling van Benitez is hem naar verluidt in het verkeerde keelgat geschoten. De Spaanse coach heeft niet de naam die past bij een club van het statuur Real Madrid, vindt Ronaldo. Tot slot is hij ook niet blij met het feit dat de falende Gareth Bale nog altijd volle bak wordt gesteund door de clubleiding.

Sport claimt dat Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, inmiddels actief op zoek is naar een nieuwe club voor zijn cliënt. Eerder dit seizoen werd de aanvaller ook al voortdurend gelinkt aan een transfer, eventueel terug naar Manchester United. Zijn contract loopt medio 2018 af.