Heerenveen is Zweed nog niet kwijt: Misschien is dat zo, maar ik weet het niet
Heerenveen-speler reageert op geruchten

Heerenveen is Zweed nog niet kwijt: "Misschien is dat zo, maar ik weet het niet

29-05-2015 12:52

De transfer van Kristoffer Nordfeldt naar het Engelse Swansea City leek in kannen en kruiken, maar de Zweedse doelman weet nog van niets. Hij gaat tegen Omrop Fryslan in op de geruchten dat hij al getekend zou hebben bij de club uit Wales.

Op de vraag of de doelman van sc Heerenveen zijn laatste wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion al gespeeld had, reageerde hij vaag. "Ik heb geen idee", zegt hij tegen de regionale omroep.

Hij heeft zijn kastje in de kleedkamer ook nog niet leeggemaakt. "Nee, helemaal niet. We moeten vrijdag en zaterdag nog trainen en dan is zondag de wedstrijd. Dat is het enige waar ik mee bezig ben."

Swansea City leek de doelman al snel te willen presenteren en scheen een akkoord met Nordfeldt te hebben. "Misschien is dat zo, maar ik weet het niet. Ik heb nergens getekend", is de keeper duidelijk.

Heerenveen speelde in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk tegen Vitesse. Zondag volgt de definitieve beslissing welke van de twee ploegen naar de derde voorronde van de Europa League gaat.