'United slaat toe in Frankrijk en heeft akkoord met talentvolle verdediger'
Tiener moet half miljoen kosten

'United slaat toe in Frankrijk en heeft akkoord met talentvolle verdediger'

29-05-2015 18:12
2

Manchester United gaat deze zomer opnieuw flink investeren in de selectie en dus worden talloze grote namen dagelijks gelinkt aan de club van manager Louis van Gaal. De Nederlandse oefenmeester heeft zijn oog echter ook laten vallen op een jonge Fransman die nog geen half miljoen euro moet kosten. 

De 16-jarige Dayot Upamecano staat in zijn vaderland te boek als een groot talent. Volgens sportkrant L'Equipe deed United afgelopen winter al een poging om de verdediger naar Old Trafford te halen. Toen slaagde zijn club Valenciennes er nog in om Upamecano te behouden. Nu lijkt het er op dat het ditmaal wél tot een transfer zal komen. L'Equipe claimt dat de tiener inmiddels persoonlijk akkoord is met United.

Wedden

Meer odds

De Engelse grootmacht gaat naar verluidt 450.000 euro betalen aan Valenciennes voor de jeugdinternational. Dat bedrag staat in schril contrast met de bedragen die normaal over de tafel vliegen bij United. Zo werd Memphis Depay onlangs voor ruim dertig miljoen euro overgenomen van PSV en betaalden The Red Devils afgelopen zomer bijna tachtig miljoen euro voor Angel Di Maria.