Grote belofte van PSV praat openhartig over tijdelijk vertrek: 'Gesprek met Cocu'
"Als ik weer het merendeel van het seizoen op de bank zit..."

Grote belofte van PSV praat openhartig over tijdelijk vertrek: 'Gesprek met Cocu'

29-05-2015 20:03

Rai Vloet staat te boek als veelbelovende speler, maar komt bij zijn club PSV amper aan spelen toe in het eerste elftal. Slechts 78 minuten vielen Vloet dit seizoen ten deel als speler van PSV 1. Wat gaat er gebeuren?

"In de voorbereiding heb ik daar een gesprek over met Cocu. Ik wil meer gaan spelen dan het afgelopen jaar. Het liefste zou ik dat doen bij PSV, daar wil ik vol voor gaan. Maar dat hangt ook af van de transferperiode", vertelde Vloet aan OnsOranje.nl.

"Als ik weer het merendeel van het seizoen op de bank zit, moeten we misschien kijken of een eventuele verhuur beter is voor mijn ontwikkeling als voetballer. Het uiteindelijke doel is om bij PSV een vaste basisplek te bemachtigen", aldus de openhartige jongeling.

Vloet kijkt met bewondering naar Manchester United, zijn droomclub. Waar nota bene PSV'er Memphis Depay gaat spelen. "Dat is iets waar ik van droom. Maar mijn focus ligt nu eerst bij PSV en Jong Oranje. Laat mij daar eerst maar eens uitblinken, dan komt de rest vanzelf."