'Door Van Gaal vergeten en bij PSV genoemd toptalent kan naar Spanje'
Spaanse en Engelse media bovenop het nieuws

'Door Van Gaal vergeten en bij PSV genoemd toptalent kan naar Spanje'

29-05-2015 22:43

Adnan Januzaj mag rekenen op belangstelling van zijn voormalig manager David Moyes, die momenteel de scepter zwaait bij Real Sociedad. De flankspeler van Manchester United komt niet in de plannen voor van manager Louis van Gaal en kan dus mogelijk elders onderdak vinden.

Diverse Engelse en Spaanse media melden dat Sociedad geïnteresseerd is in Januzaj, die rondom de transfer van Memphis Depay naar United nog in verband werd gebracht met PSV. Januzaj zou destijds als soort wisselgeld kunnen dienen om de transfer van Depay mogelijk te maken. Dat draaide op niks uit.

Nu is er wellicht alsnog een sprankje hoop; Moyes wil Januzaj naar Spanje halen. Januzaj verblijft volgens Engelse media in Spaanse Marbella. Dat kan erop duiden dat de onderhandelingen over een transfer zijn begonnen.

Het Belgische toptalent liet donderdag weten dat hij graag meer speeltijd wil, al zegt hij dat geduld een schone zaak is. "Natuurlijk wil ik meer in actie komen. Het is een moeilijk seizoen geweest, maar men vergeet dat ik nog maar twintig ben. Soms moet je geduld hebben", aldus de speler in een eerder interview.