Mooi dat ze daar in Engeland ook weer achterkomen, ik voel totaal geen druk
"Het wordt voor mij in ieder geval de mooiste wedstrijd uit mijn carrière"

"Mooi dat ze daar in Engeland ook weer achterkomen, ik voel totaal geen druk"

30-05-2015 10:55

Leandro Bacuna en Ron Vlaar hopen zaterdag met Aston Villa geschiedenis te schrijven. Eerstgenoemde kan daarmee het familiefeest compleet maken. Broers Johnsen (29) en Juninho (17) pakten immers ook al een beker.

Johnsen wist Harkemase Boys aan de noordelijke districtsbeker te helpen, Juninho viel in tijdens de finale van FC Groningen. Die verhalen werden ook in de Engelse pers uitvoerig beschreven. "Mooi dat ze daar in Engeland ook weer achterkomen. Ik heb ze verteld dat ik daardoor totaal geen druk voel", lacht Leandro in De Telegraaf.

Arsenal is in de finale de tegenstander en de wedstrijd op Wembley leeft enorm. "Ik moest gisteren nog wat spulletjes kopen in de stad. Iedereen spreekt je dan aan of wenst je succes. Als we winnen, kan ik overal korting op krijgen is me beloofd. Het is voor die mensen 58 jaar geleden dat deze prijs door de club gewonnen is en iets om de slechte jaren in één klap mee achter de rug te laten."

"Het wordt voor mij in ieder geval de mooiste wedstrijd uit mijn carrière. Twee of drie jaar terug had ik nooit kunnen bedenken nu in de FA Cup-finale te staan. Arsenal is individueel beter, op papier, maar het is maar één wedstrijd. Net als toen tegen Liverpool", doelt Bacuna op de met 2-1 gewonnen halve finale op Wembley.