'Portugese zaakwaarnemer regelt verrassende transfer voor United-flop Falcao'
29-jarige aanvaller heeft rampseizoen achter de rug

'Portugese zaakwaarnemer regelt verrassende transfer voor United-flop Falcao'

30-05-2015 12:53

Het avontuur van Radamel Falcao bij Manchester United liep uit op een deceptie en bleef beperkt tot één seizoen. Des te opmerkelijk zijn de laatste verhalen uit Engeland: Chelsea zou bezig zijn om de Colombiaanse spits naar Londen te halen

De Daily Mail claimt zaterdag dat de landskampioen van Engeland inmiddels in gesprek is met de belangenbehartigers van de 29-jarige Falcao. Superzaakwaarnemer Jorge Mendes leurde de afgelopen weken in heel Europa met de aanvaller van AS Monaco. Onder meer Juventus en Valencia sloegen de mogelijkheid om de spits in te lijven naar verluidt af, maar nu lijkt er in Londen een geïnteresseerde partij te zijn gevonden. Belangrijk detail: Mendes is tevens de zaakwaarnemer van Chelsea-manager José Mourinho. 

Monaco wil de peperdure Falcao maar al te graag van de loonlijst krijgen, terwijl The Blues op zoek zijn naar een extra aanvaller achter Diego Costa. Didier Drogba speelt komend seizoen niet meer op Stamford Bridge en over Loïc Remy bestaan twijfels. 

Falcao, eerder actief bij FC Porto en Atlético Madrid, speelde dit seizoen 29 duels voor Manchester United in de Premier League. Daarin maakte de Zuid-Amerikaan vier doelpunten.