'Europese top grijpt mis: parel van 'zeventig miljoen' draait plotsklaps 180 graden'
Groot contract in de maak

'Europese top grijpt mis: parel van 'zeventig miljoen' draait plotsklaps 180 graden'

30-05-2015 16:22
1

Manchester City en Paris Saint-Germain lijken naast Kevin De Bruyne te grijpen, die een transfer aanvankelijk wel zag zitten. De geweldenaar van VfL Wolfsburg staat op het punt om bij te tekenen bij zijn huidige werkgever. Natuurlijk tegen sterk verbeterde voorwaarden.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het Belgische medium stelt dat het gaat om een nieuw contract tot medio 2020, waarin onder meer een gelimiteerde transfersom is opgenomen. De ontsnappingsclausule ligt tussen de zestig en zeventig miljoen euro. City en PSG zouden bereid zijn om tot een bod van vijftig miljoen euro te gaan.

Wedden

Meer odds

Wolfsburg liet meermaals weten de Belgische parel graag in eigen huis te houden en met De Bruyne de Champions League in te willen. De Duitse club en de aanvallende middenvelder, dit seizoen dé assistenkoning van Europa, zijn er nu zo goed als uit. Door het nieuwe contract wordt De Bruyne één van de beste verdienende Belgen. De ploeggenoot van Bas Dost gaat jaarlijks in plaats van 4,5 miljoen euro ineens tussen de negen en elf miljoen euro verdienen.