Argentijnse spits uit Bundesliga wekt interesse uit Eredivisie: 'Ook topclubs azen'
Argentijn kan overstap naar andere grote competitie maken

Argentijnse spits uit Bundesliga wekt interesse uit Eredivisie: 'Ook topclubs azen'

30-05-2015 17:59
3

Franco Di Santo staat in de belangstelling van veel clubs, waaronder clubs uit de Eredivisie. De 26-jarige aanvaller speelt bij Werder Bremen en heeft de interesse gewekt van clubs uit landen als Duitsland, Spanje, Italië, Engeland en dus ook Nederland. Borussia Dortmund heeft naar verluidt de beste papieren.

Dit seizoen scoorde Di Santo, die bij Werder nog een contract tot medio 2016 heeft, dertien competitietreffers. Of de toekomst van de Argentijn ook daadwerkelijk in Duitsland ligt, is de grote vraag. Gustavo Goni, zaakwaarnemer van de spits, verklaart tegenover Bild: "Ja, clubs uit de Bundesliga, Spanje, Italië, Engeland en Nederland willen Franco. En daar zitten ook topclubs bij."

"Het is geen geheim dat Franco zich goed voelt bij Werder en een uitstekend seizoen heeft beleefd. We zullen op korte termijn bespreken of hij ook volgend seizoen voor Werder speelt of juist verkocht wordt aan een andere club", vervolgt Goni, die snel duidelijkheid verwacht. "Binnen twee, drie weken zal het duidelijk zijn waar Franco speelt."