Juventus shopt na zege in miljoenenbal bij Real Madrid: 'Hij heeft alles'
"We zijn zeer dichtbij een deal"

Juventus shopt na zege in miljoenenbal bij Real Madrid: 'Hij heeft alles'

30-05-2015 18:15
1

Champions League-finalist Juventus heeft een versterking binnen. Sami Khedira, Duits international, verkast zo goed als zeker transfervrij van Real Madrid naar Turijn. Dat meldt Beppe Marotta, directeur van Juventus, vlak voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Verona.

"We zijn zeer dichtbij een deal met Khedira en zullen het communiceren als de krabbel onder het contract staat", aldus Marotta in de Italiaanse media. Khedira onderging naar verluidt al een medische keuring. Saillant detail is dat Khedira overstapt van Real naar Juve. De Italianen versloegen de Spanjaarden onlangs in de halve finale van de Champions League.

Wedden

Meer odds

"We hebben snel en daadkrachtig gehandeld, omdat Khedira alles heeft waar we naar zoeken. We hebben een groep met een echte winnaarsmentaliteit en we hebben de kans gepakt om daar extra kwaliteit aan toe te voegen", vervolgt de directeur, die ook liet weten dat Paul Pogba niet weg mag. "Hij heeft binnen korte tijd gigantische stappen gezet. Hij is belangrijk voor de club en ook een speler die ons kan helpen onze doelen te bereiken."