Pröpper heeft lak aan ambities van concurrent: Dat maakt me niet zoveel uit
"Wij zijn thuis heel sterk en dat gaan we laten zien"

Pröpper heeft lak aan ambities van concurrent: "Dat maakt me niet zoveel uit"

30-05-2015 19:32

Vitesse is niet van plan om de 2-2 'voorsprong' tegen sc Heerenveen te verdedigen. De Arnhemmers willen aanvallen, ondanks dat zij een licht voordeel hebben door de uitdoelpunten. Davy Pröpper en aanvoerder Guram Kashia reageren.

In Friesland werd het donderdag 2-2, mede door een fraaie goal van Pröpper. "1-2 was nog mooier geweest en misschien ook wel verdiend. We hebben wel twee keer gescoord, dus dat is een goede uitgangspositie", vertelde de middenvelder, die naar verluidt in de belangstelling van PSV staat, aan Omroep Gelderland.

Verdedigen doet Vitesse niet, zo denkt Pröpper. "Dat hebben we het hele seizoen nog niet gedaan. Wij zijn thuis heel sterk en dat gaan we laten zien. Ik vind wel dat wij het ticket verdienen. Of wij het meer verdienen dan sc Heerenveen? Dat maakt me niet zoveel uit."

Kashia is het met zijn ploeggenoot eens. "We moeten het beste geven, als we dat doen kunnen we de play-offs winnen. We verdienen het absoluut, als je kijkt naar de tweede seizoenshelft. Vooral hoe we speelden, dat was goed."