Boilesen in gesprek met Ajax: 'Maar bij het juiste bod, ga ik zeker luisteren'
Ajax-back overweegt opties

Boilesen in gesprek met Ajax: 'Maar bij het juiste bod, ga ik zeker luisteren'

03-06-2015 11:53
14

Nicolai Boilesen stelt zijn beslissing over een eventueel vertrek bij Ajax uit tot na de interlandperiode van Denemarken. De linksback van de Amsterdammers zegt in gesprek met het Deense Bold dat hij alle opties in overweging neemt. 

"Mijn beslissing kan twee kanten opvallen", laat Boilesen weten. Hij kan kiezen voor een langer verblijf bij Ajax of naar het buitenland vertrekken. "We zijn in gesprek met Ajax over een contractverlenging, maar er is nog geen duidelijkheid tot na de interlands. Ik ga niks vertellen over eventuele interesse, totdat de laatste wedstrijden gespeeld zijn. Natuurlijk heb ik een idee, maar daar ga ik niks over zeggen nu."

Wedden

Meer odds

De Deense verdediger zegt dat hij één van de meest ervaren spelers is in het team van trainer Frank de Boer. "Ik voel me goed bij deze club. Maar als het juiste aanbod langskomt, zal ik zeker gaan luisteren. Voor mij is de competitie dan niet zo belangrijk. Of het nu Engeland, Duitsland of Spanje is, het gaat mij om het gevoel dat de club die mij wil hebben mij geeft."

Boilesen geeft wel aan dat zijn voorkeur uitgaat naar een club die volgend seizoen in Europa actief is. "Het kan natuurlijk geen kwaad als de club in de Champions League of de Europa League speelt", besluit de international zijn wens tegen Bold. Hij speelt met Denemarken nog twee interlands. Op 8 juni is Montenegro de tegenstander tijdens een vriendschappelijke wedstrijd, een week later speelt Denemarken in de EK-kwalificatie tegen Servië.