Directeur blij na PSV-deal: Een groot compliment voor alle mensen die hier werken
"Deze transfer is natuurlijk een felicitatie waard"

Directeur blij na PSV-deal: "Een groot compliment voor alle mensen die hier werken"

04-06-2015 11:15
2

FC Oss bevestigde maandag dat Luuk Koopmans de overstap naar PSV maakt. De doelman bereikte een overeenstemming met de Eindhovenaren, nadat de clubs er al eerder uit zijn gekomen. Algemeen directeur Peter Bijvelds van FC Oss is verheugd met de overgang.

"Deze transfer is natuurlijk een felicitatie waard", geeft Bijvelds aan in gesprek met PSVFans. "Vanuit de Jupiler League direct naar een landskampioen vertrekken, dat doe je niet zomaar. Wij hebben de doelstelling om jonge spelers te ontwikkelen, zodat ze naar een hoger podium kunnen. Als dat lukt, dan is dat een groot compliment voor alle mensen die hier werken. Maar PSV is natuurlijk het allerhoogste podium in Nederland."

De stap van de 21-jarige doelman naar de topclub is gewaagd, toch snapt Bijveld dat Koopmans deze kans niet kon laten liggen. "De toekomst zal uitwijzen of een tussenstap beter is. Aan de andere kant; als PSV interesse toont, waarom zou je zo'n bod laten liggen? Ik kan heel goed begrijpen dat Luuk naar PSV gaat. Bovendien heeft PSV een goede planning gemaakt met hem, ze gaan hem niet ineens de Champions League insturen."