Selfie Van Persie zet Italië op zijn kop en doet transfergeruchten toenemen
Engelse spits lijkt op weg naar Lazio

Selfie Van Persie zet Italië op zijn kop en doet transfergeruchten toenemen

06-06-2015 15:46
3

Is Robin van Persie daadwerkelijk op weg naar SS Lazio? In Italiaanse media wordt de Nederlander volop in verband gebracht met een vertrek naar de Italiaanse club, nadat er een selfie opdook van de spits met een Romeinse supporter.

Jerson Rinaldi, die de selfie van hem en Van Persie plaatste is een supporter van AS Roma en werkt op het vliegveld van Fluminco in Rome. Van Persie wordt al enkele weken in verband gebracht met een transfer naar Lazio en de foto doet om die reden nogal wat stof opwaaien in Italiaanse media. Vooral omdat de Nederlandse spits een moeilijk seizoen achter de rug heeft bij Manchester United en niet altijd meer aan spelen toekwam.

Wedden

Meer odds

Mocht Van Persie inderdaad overstappen naar Lazio, dan wordt hij de vierde Nederlander binnen de Romeinse club. Vorig seizoen maakte Stefan de Vrij al de overstap van Feyenoord naar Lazio, Edson Braafheid speelde er al, waarna begin dit jaar ook bekend werd dat Wesley Hoedt volgend seizoen de blauwe clubkleuren verdedigt. De verdediger komt over van AZ. 

De bewuste selfie die Corriere dello Sport plaatste: