'Sensationele ontwikkeling: Zlatan bereikt principeakkoord met AC Milan'
Zweed staat open voor terugkeer

'Sensationele ontwikkeling: Zlatan bereikt principeakkoord met AC Milan'

11-06-2015 00:15
23

De kans dat Zlatan Ibrahimovic naar AC Milan terugkeert wordt steeds groter. De Zweedse ster zou inmiddels een principeakkoord hebben bereikt met de Rossoneri, melden Italiaanse media.

Volgens journalist Tancredi Palmieri, onder meer werkzaam bij CNN en Gazzetta dello Sport, hebben speler en club met elkaar om de tafel gezeten. Daar is een principeakkoord uit voortgekomen. Eerder lekte al uit dat Ibrahimovic alleen oren zou hebben naar een terugkeer als hij een driejarig contract zou kunnen ondertekenen in San Siro. Aan die wens is inmiddels voldaan.

Paris Saint-Germain staat ook open voor de verkoop van Zlatan, mist aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro wordt voldaan. De 33-jarige Zweed heeft nog een eenjarig contract in Parijs, hetgeen de lage transfersom verklaart. Doordat Ibrahimovic en AC Milan een vergelijk hebben gevonden, is het wachten totdat de Milanezen officieel aankloppen in het Parc des Princes.

Ibrahimovic kwam in de zomer van 2012 van AC MIlan. De afgelopen drie seizoenen slaagde hij er telkens in om kampioen met PSG te worden. Zijn oude club Milan is inmiddels ver afgezakt en speelt in de Serie A nog amper een rol van betekenis.