'Topclub' Milan gaat voor twee op een rij en is op weg naar enorm transfernieuws
"Het gaat zeker om een topclub"

'Topclub' Milan gaat voor twee op een rij en is op weg naar enorm transfernieuws

11-06-2015 11:38
5

De toekomst van Jackson Martinez lijkt binnen enkele dagen duidelijk te worden. De Colombiaanse topspits wordt nadrukkelijk in verband gebracht met AC Milan, dat hard aan een nieuw kampioenselftal werkt. 

Zaakwaarnemer Luiz Henrique doet donderdag geen moeite meer om de belangstelling van Milan te ontkennen. "We zien Milan absoluut zitten, het is een topclub", zegt Henrique tegen Calciomercato. Hij waarschuwt de Italianen echter ook. "Er zit nog een club aan tafel. Ik kan niet bevestigen dat het Valencia is, maar het gaat zeker om een topclub." Ook Arsenal werd al nadrukkelijk met de aanvaller in verband gebracht.

Er kan op korte termijn duidelijkheid worden verwacht, met Milaan toch wel als verwachte bestemming. "We werken aan een vierjarig contract, dat is de basis waar we over praten. We moeten nog wel met directeur Galliani om de tafel, donderdag of vrijdag. Er zijn nog zaken die moeten worden uitgezocht, er ligt nog geen akkoord." 

Naar verluidt moet AC Milan nog tot overeenstemming komen over de te betalen transfersom aan FC Porto. Martinez kan voor 35 miljoen euro vertrekken, maar de Rossoneri willen de betalingen over meerdere termijnen uitsmeren. Porto ziet dat echter niet zitten. De komst van de 28-jarige spits kan tot een sensationele Milan-aanval leiden, de gevallen topclub is namelijk ook ver met Zlatan Ibrahimovic.