'Speurend PSV denkt weer aan Tsjech en heeft 'aanvaller van naam' in gedachten'
23-jarige Tsjech was eerder in beeld

'Speurend PSV denkt weer aan Tsjech en heeft 'aanvaller van naam' in gedachten'

16-06-2015 10:20
5

PSV heeft de komst van Vaclav Kadlec nog niet uit het hoofd gezet. De Tsjechische aanvaller is volgens het Eindhovens Dagblad een kandidaat om de voorhoede van de Eredivisie-kampioen te versterken. 

De Brabanders struinen momenteel de transfermarkt af, op zoek naar extra scorend vermogen. Memphis Depay werd voor ruim dertig miljoen verkocht aan Manchester United en de sportieve toekomst van Jurgen Locadia is onzeker. De spits heeft openlijk verklaard dat hij graag naar een club wil verkassen die hem wekelijks speeltijd gunt. 

Met Kadlec (23) werd PSV al diverse keren in verband gebracht. Eerder grepen de Eindhovenaren naast de komst van de spits. Kadlec staat onder contract bij Eintracht Frankfurt en werd afgelopen seizoen door verhuurd aan Sparta Praag, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. De elfvoudig international werd in 2010 uitgeroepen tot Talent van het Jaar in Tsjechië. In Frankfurt raakte hij in 2014 op het tweede plan. 

Het ED meldt dat PSV bij een eventuele komst van Kadlec nog niet klaar is met het versterken van de voorste linie. De club zou nog een 'aanvaller van naam' willen strikken.