'Ajax praat niet meer met Groningen, andere club nog wél in de race voor spits'
Toekomst stukje duidelijker

'Ajax praat niet meer met Groningen, andere club nog wél in de race voor spits'

19-06-2015 17:54
21

De toekomst van Richairo Zivkovic wordt stukje bij beetje duidelijker. Ajax is niet langer in gesprek met FC Groningen, maar praat wel met Willem II.

Groningen is definitief afgehaakt voor de komst van Zivkovic, meldt Voetbal International vrijdag. De jonge spits stond op de nominatie om voor een jaar terug te keren naar De Euroborg en leek dat zelf ook wel te zien zitten. De Groningers hebben hun interesse echter laten varen.

Willem II is nog wél in de race. De Telegraaf schrijft dat er vrijdag een 'informatief gesprek' heeft plaatsgevonden tussen de Tilburgers en Amsterdammers. Het onderwerp van het onderhoud was een eventuele huur van Zivkovic. Het talent, zijn vader en een delegatie van Willem II bestaande uit technisch directeur Carlos Aalbers trainer Jurgen Streppel schoven aan.

De gesprekken staan los van de deal rond Mitchell Dijks. De linksback maakt de overstap van Willem II naar Ajax en Ruben Ligeon bewandelt zo goed als zeker de omgekeerde weg. De twee clubs bevestigden de overeenkomst nog niet.