PSV-transfer van Pröpper wordt concreet: Davy is klaar voor een volgende stap
Vitessenaar kost naar verluidt vijf miljoen

PSV-transfer van Pröpper wordt concreet: "Davy is klaar voor een volgende stap"

21-06-2015 09:50
9

Het Eindhovens Dagblad maakte zaterdag bekend dat PSV en Vitesse in gesprek zijn over een transfer van Davy Pröpper. De middenvelder moet naar verluidt vijf miljoen euro kosten. De zaakwaarnemer van de international reageert op de mogelijke overstap. 

"Wij denken dat Davy klaar is voor een volgende stap", laat Louis Laros weten aan De Gelderlander. "Een transfer is de insteek, maar of dat lukt moet blijken. Ik ga verder niet speculeren, daar word ik op afgerekend", aldus de belangenbehartiger van Pröpper. PSV zou naar verluidt eerst één of twee middenvelders willen verkopen, voordat het de overstap van de Vitessenaar daadwerkelijk afrondt. 

Georginio Wijnaldum, Oscar Hiljemark en Marcel Ritzmaier zijn de belangrijkste kandidaten om op korte termijn afscheid te nemen bij de kampioen van de Eredivisie. Wijnaldum sprak reeds zijn voorkeur uit voor een transfer en staat in de belangstelling van onder meer Newcastle United en Zenit St. Petersburg. De Russische topclub deed inmiddels een bod van tien miljoen euro.

Ritzmaier en Hiljemark kwamen afgelopen seizoen amper aan spelen toe in Eindhoven. De wisselspelers willen graag elders aan de slag gaan en PSV zou bereid zijn om mee te werken aan een vertrek.