'Barça-verhalen over Ramos eisen tol: verdediger dient transferverzoek in bij Real'
Ramos staat op het punt om te vertrekken

'Barça-verhalen over Ramos eisen tol: verdediger dient transferverzoek in bij Real'

21-06-2015 16:30
4

Sergio Ramos is woest en wil volgens AS vertrekken bij Real Madrid. De centrumverdediger zou, in aanloop naar de nieuwe presidentsverkiezingen bij de club, zijn aangeboden bij FC Barcelona.

De Spanjaard heeft naar aanleiding daarvan - en het feit dat de berichten niet met klem worden ontkend - besloten om een transferverzoek in te dienen. Deze gebeurtenissen waren voor Ramos de spreekwoordelijke druppel. Aankomende zomer gaat hij Real verlaten, zo meldt het hiervoor genoemde Spaanse medium. Ook Vicente Del Bosque, Fernando Hierro en Raul verlieten Real in het verleden door de achterdeur. Ook voor Iker Casillas dreigt een roemloos vertrek.

Ramos heeft bij Real een contract tot medio 2017 en werd al in verband gebracht met diverse clubs. In de Engelse media verschenen berichten dat Manchester United en Manchester City het wel in de mandekker zien zitten. Daarnaast zou Paris Saint-Germain azen op de diensten van de centrale verdediger. In het contract van Ramos staat een gelimiteerde transfersom van 200 miljoen euro. De hoofdpersoon hoopt dat hij in gesprekken met de club deze clausule drastisch kan verlagen.