Nieuws rond Kadlec is streep door rekening van De Boer, Overmars en Slop
Tsjechische aanvaller moet veld ruimen

Nieuws rond Kadlec is streep door rekening van De Boer, Overmars en Slop

22-06-2015 00:00
13

De zware delegatie van Ajax, bestaande uit Frank de Boer, Marc Overmars en Jeroen Slop, ziet Vaclav Kadlec niet meer in actie. Het doelwit heeft een enkelblessure opgelopen.

De trainer, technisch directeur en financieel directeur van Ajax zijn in Tsjechië voor het jeugd-EK én Kadlec. De spits wordt nadrukkelijk in de gaten door de Amsterdammers, die hem echter niet meer in actie zien. In de groepswedstrijd tegen Jong Servië (0-4 winst) moest Kadlec na 29 minuten het veld ruimen.

Een enkelblessure zat hem zaterdagavond dwars. De eerste diagnose was schade aan de enkelbanden en die vrees kwam een dag later uit in het ziekenhuis. Kadlec heeft een serieuze blessure opgelopen en staat minimaal drie weken aan de kant, waardoor er een streep kan door de rest van het EK in eigen land.

Het is onduidelijk of de Ajax-delegatie nu onverrichter zake terugkeert naar Amsterdam. De verwachting is dat De Boer, Overmars en Slop in Tsjechië gaan praten met Kadlec, die sinds 2013 onder contract staat bij Eintracht Frankfurt. Hij maakte het seizoen op huurbasis af bij zijn oude club Sparta Praag.