'Witte rook uit De Kuip op komst: transfer van middenvelder is zo goed als rond'
Middenvelder moet ongeveer drie miljoen kosten

'Witte rook uit De Kuip op komst: transfer van middenvelder is zo goed als rond'

25-06-2015 22:20
12

Feyenoord en Vitesse gaan de transfer van Marko Vejinovic spoedig afronden. Dat meldt Voetbal International donderdagavond. De middenvelder zelf was naar verluidt al enige tijd rond met de Rotterdammers. Over een transfersom was nog geen akkoord bereikt. Beide clubs zijn er nu dus uit. 

Volgens VI zal de overstap van Vejinovic nog deze maand beklonken worden. Vitesse wil haast maken met de transfer, zo meldt het weekblad. In verband met de strenge Financial Fair Play-regelgeving wil de club van trainer Peter Bosz de miljoenen van Vejinovic graag bij het huidige boekjaar schrijven. 

Aangezien het boekjaar tot 1 juli loopt, moet de transfer komende week worden afgerond. Vejinovic heeft in Arnhem nog een contract tot medio 2017. Afgelopen week werd reeds bekend dat de hij persoonlijk al enige tijd rond was met de Rotterdammers. De te betalen transfersom was nog de enige sta in de weg bij een transfer. Naar verluidt legt Feyenoord twee á drie miljoen euro neer voor de diensten van de rechtspoot.