'PSV blijft gas geven voor Pereiro en schuift AZ'er naar tweede plan'
Nog steeds kans op komst Uruguayaan

'PSV blijft gas geven voor Pereiro en schuift AZ'er naar tweede plan'

26-06-2015 17:28
67

PSV weigert Gáston Pereiro uit het hoofd te zetten. De Uruguayaanse aanvaller blijft een doelwit zolang er een flinterdunne kans op zijn komst blijft bestaan.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag. De laatste dagen stapelden de geruchten rond PSV en Pereiro elkaar in rap tempo op, maar wat als een paal boven water staat is het feit dat de aanvaller de aandacht van de Eindhovenaren heeft getrokken.

De clubleiding heeft nog geen definitieve streep gezet door zijn komst. PSV heeft immers nog geen 'nee' ontvangen uit Zuid-Amerika. De twintigjarige Pereiro staat onder contract bij Nacional, wordt ook in de gaten gehouden door FC Groningen en moet ruim zeven miljoen euro kosten.

Mocht PSV er alsnog in slagen Pereiro naar Eindhoven te lokken, dan moet Luciano Narsingh zich zorgen maken. De Uruguayaan kan op beide vleugels op de voeten, maar de kampioen ziet in hem een rechtsbuiten. Voor die positie is ook Steven Berghuis van AZ nadrukkelijk in beeld, maar voor hem wordt PSV pas concreet als Pereiro definitief niet haalbaar blijkt.