Begeerde dertiger voelt zich te jong voor Feyenoord: Ik wil een échte uitdaging
Transfervrij per 1 juli

Begeerde dertiger voelt zich te jong voor Feyenoord: "Ik wil een échte uitdaging"

28-06-2015 20:37
4

Ron Vlaar ziet een terugkeer naar Feyenoord (nog) niet zitten. Dat vertelt hij aan ELF Voetbal Magazine. De transfervrije verdediger vertrekt deze zomer bij Aston Villa en zoekt naar een nieuwe uitdaging. 

Een rentree in De Kuip is momenteel uitgesloten. "Op dit moment nog niet. Wellicht over een paar jaar, wie weet", aldus de Oranje-international, die nog altijd warme gevoelens heeft voor de Rotterdamse formatie. "De club zit voor eeuwig in mijn hart en ik volg Feyenoord nog steeds. Het zegt genoeg dat ik er doodziek van was dat ze geen derde zijn geworden."

Vlaar (30) loopt per 1 juli uit zijn contract bij Aston Villa. Diverse clubs uit Engeland hebben interesse in zijn diensten. Ook is er belangstelling uit Turkije. "Weet je, ik wil een uitdaging hebben. Je kunt in alles wel een uitdaging zien, maar ik wil een échte uitdaging."

"Dat zal voor een groot gedeelte gaan meewegen in mijn keuze voor een volgende club. Ik geloof niet dat de ontwikkeling van een voetballer rond zijn dertigste stopt. Ik geloof ook niet in afbouwen. Je stopt pas met voetballen als je écht gestopt bent, niet eerder. Ik ben zo'n beetje elk jaar beter geworden. Misschien dat je in je nadagen iets anders gaat trainen, maar voetballen verleer je niet."