Gekibbel tussen Ajacied en ex-Feyenoorder: Daar was hij altijd de grote verliezer
"Ik voel me dan ook niet aangesproken"

Gekibbel tussen Ajacied en ex-Feyenoorder: "Daar was hij altijd de grote verliezer"

29-06-2015 10:26
6

John Guidetti en Viktor Fischer zijn bij het jeugd-EK in Tsjechië in een verbale strijd beland. Na de eerdere uitspatting van de ex-Feyenoorder is het maandag de beurt aan de Ajacied om hem van repliek te voorzien.

Guidetti trok na de gewonnen halve finale tegen Denemarken onder 21 een lange neus naar Fischer en zijn teamgenoten. "Dit was met afstand het slechtste team waar we dit toernooi tegen hebben gespeeld. Ze hadden van tevoren praatjes en daar hebben wij op het veld op geantwoord. Superieur waren we, superieur", zei hij.

De spits bood daar inmiddels zijn excuses voor aan, maar daar heeft Fischer geen boodschap aan. "Dit soort spelers is altijd interessant", zegt de Deen over Guidetti. "Hij is een goede speler en altijd gemotiveerd. Het was een sterke Zweedse ploeg. Ik kan zeggen dat ik een van de Denen was die gefocust was op deze wedstrijd, omdat we tegen Zweden moesten."

"Ik voel me dan ook niet aangesproken, maar hij mag dat zeggen als de winnaar. In zijn tijd bij Feyenoord was hij altijd de grote verliezer. Dus hij mag er nu wel van genieten", haalt Fischer toch nog even zijn gram. De Ajacied viel zaterdagavond pas in de blessuretijd in en verloor uiteindelijk met 1-4.