Flink lappen voor transfer Dost: Men moet aan andere bedragen gaan wennen
Borussia en Newcastle luisteren mee

Flink lappen voor transfer Dost: "Men moet aan andere bedragen gaan wennen"

29-06-2015 11:40
2

Er lijkt deze zomer nog wel wat te gaan gebeuren rondom Bas Dost. Bij VfL Wolfsburg maakt men nu echter wel duidelijk dat geïnteresseerde clubs als Borussia Dortmund en Newcastle United niet aan een koopje hoeven te denken.

De ontevreden Dost is bij Wolfsburg niet zeker van een basisplaats, maar voor minder dan de hoofdprijs gaat hij niet weg. "Als ik lees dat bij Bas transfersommen van tien of twaalf miljoen euro worden genoemd, dan kan ik alleen maar naar het voorbeeld van Roberto Firminho verwijzen en zeggen: men moet aan andere bedragen gaan wennen", zegt technisch directeur Klaus Allofs in gesprek met de Wolfsburger Nachrichten.

Allofs doelt daarmee op het enorme bedrag dat Liverpool betaalde voor Firminho, die voor liefst 41 miljoen euro overkwam van TSG 1899 Hoffenheim. De directeur ontkent verder de geruchten dat Dost graag weg wil. "We hebben de afgelopen week voor de eerste keer met zijn zaakwaarnemer gesproken en uit niets bleek dat Bas weg wil. Integendeel; hij voelt zich zeer goed in Wolfsburg."