Update: FC Twente bevestigt akkoord over aanstaande transfer Castaignos
Spits afwezig

Update: FC Twente bevestigt akkoord over aanstaande transfer Castaignos

29-06-2015 14:10
3

FC Twente is maandag zonder Luc Castaignos aan het nieuwe seizoen begonnen. De spits ontbrak op de eerste training vanwege een naderende transfer, melden TC/Tubantia en Voetbal International.

Regionale media maakten maandagochtend direct melding van de afwezigheid van Castaignos. Na de oefensessie werd ook de reden bekend: de 22-jarige aanvaller staat op het punt om getransfereerd te worden.

Onduidelijk is nog om welke club het gaat. Castaignos wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar Swansea City, maar die belangstelling zou juist net bekoeld zijn. De Premier League-club zou vol voor Eder van Sporting Braga uit Portugal gaan. FC Twente staat wel open voor een vertrek van Castaignos, die de club enkele broodnodige euro's moet opleveren.

Er waren overigens slechts veertig fans bij de eerste training van Twente. De spelers en staf van de club werden niet met applaus begroet. 

Update 14:10 uur: FC Twente bevestigt in de persoon van technisch manager Ted van Leeuwen dat Castaignos bij de club gaat vertrekken. De Tukkers hebben al een akkoord bereikt met de geïnteresseerde club, aldus Van Leeuwen tegen RTV Oost. Om welke club het gaat is nog niet bekend. Castaignos zelf moet nog wel een akkoord bereiken.