Zekere Gerbrands licht tipje van de sluier op: PSV komt met transfernieuws
"Voorin zijn we een eind op weg"

Zekere Gerbrands licht tipje van de sluier op: PSV komt met transfernieuws

29-06-2015 13:07
10

PSV gaat zich deze week versterken met een nieuwe speler. Dat bevestigt Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eindhovense club, maandagmiddag.

Gerbrands zet met die bevestiging zijn woorden van eerder op de dag extra kracht bij. "Voorin zijn we een eind op weg. In de media circuleren diverse namen, in de komende dagen verwachten we zeker een nieuwe aanvaller te verwelkomen", zei hij al veelbetekend in het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

De nieuwe speler luistert naar alle waarschijnlijkheid naar de naam van Maxime Lestienne. De Belgische aanvaller van Al-Arabi uit Qatar staat op het punt de overstap naar Eindhoven te maken, nu aan alle voorwaarden is voldaan. Lestienne wordt de opvolger van de naar Manchester United vertrokken Memphis Depay.

Tegenover de vrijwel zekere komst van een nieuwe aanvaller, staat het naderende vertrek van Georginio Wijnaldum. Gerbrands verwacht niet dat de aanvoerder, die al de concrete interesse van Zenit Sint-Petersburg en Sunderland trok, ook na augustus bij PSV speelt.